#100tífiques

STEAMem la ciència

Termini d'inscripció

Del 16/12/2020 al 20/01/2021

Per tercer any consecutiu, el dia 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, volem que centres escolars d’arreu del país tinguin l’oportunitat de connectar i conèixer investigadores i tecnòlogues del món de l’empresa, centres de recerca i universitats catalans.

Per descomptat, a causa de les circumstàncies actuals provocades per la crisi de la COVID19, totes les entrevistes es realitzaran a través de plataformes en línia. Seran les escoles qui facilitaran l’enllaç a la videoconferència i en garantiran l’accés.

Us animem a què permeteu que les enregistrin perquè en fem difusió i eixamplem l’espai de llibertat de nenes i nens per a decidir què volen ser.

Com participar-hi

l

1.- Registreu-vos-hi

Empleneu el formulari d’inscripció amb les dades bàsiques que us demanem. Tingueu present que mitjançant aquest formulari ja ens heu d’indicar si ens doneu el consentiment per a enregistrar l’activitat.

Z

2.- validació

Així que completeu el formulari, rebreu un email confirmant que la vostra sol·licitud ha arribat correctament. Un cop validem les vostres dades, en rebreu un altre perquè pugueu accedir al vostre registre amb usuari i contrasenya.

3.- assignació

A partir de la darrera setmana de gener us assignarem una escola on impartir la vostra xerrada el dia 11/02. Us passarem les dades bàsiques del responsable de l’activitat perquè hi pugueu contactar i treballar prèviament tal i com acordeu plegats. Tingueu en compte les assignacions es faran per ordre d’inscripció.