#100tífiques

STEAMem la ciència

Per quart any consecutiu, el dia 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, volem que centres escolars d’arreu del país tinguin l’oportunitat de connectar i conèixer investigadores i tecnòlogues de l’entorn de l’empresa, centres de recerca i universitats a Catalunya i al món.

Enguany us donem l’oportunitat de desplaçar-vos dins una comarca -la que ens indiqueu al formulari- per a recuperar la presencialitat de la xerrada. Tanmateix, conservem les dues modalitats -virtual i presencial- per fer arribar la vostra experiència inspiradora a tots els nens i nenes que ens sigui possible abastar. 

 

Com participar-hi

l

1.- Registreu-vos-hi

Empleneu el formulari d’inscripció . Si ja heu participat en edicions anteriors, accediu al web amb les vostres credencials. Tingueu present que mitjançant aquest formulari podeu indicar la comarca dins la qual podeu desplaçar-vos.

Z

2.- validació

Així que completeu el formulari, rebreu un email confirmant que la vostra sol·licitud ha arribat correctament. Si hi participeu per primera vegada, un cop validem les vostres dades, en rebreu un altre perquè pugueu accedir al vostre perfil amb usuari i contrasenya.

3.- assignació

Les assignacions #100tífica-escola es fan per ordre d’inscripció uns quinze dies abans de la xerrada. Rebreu per email la carta d’assignació: el detall de les dades de l’escola i la #100tífica, visibles també a la vostra àrea privada. Contacteu-hi de seguida i quedeu per testejar l’enllaç de videoconferència que l’escola hagi facilitat.