#100tífiques

STEAMem la ciència

Per quart any consecutiu, el dia 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, volem que centres escolars d’arreu del país tinguin l’oportunitat de connectar i conèixer investigadores i tecnòlogues de l’entorn de l’empresa, centres de recerca i universitats a Catalunya i al món.

Enguany us donem l’oportunitat de desplaçar-vos dins una comarca -la que ens indiqueu al formulari- per a recuperar la presencialitat de la xerrada. Tanmateix, conservem les dues modalitats -virtual i presencial- per fer arribar la vostra experiència inspiradora a tots els nens i nenes que ens sigui possible abastar. 

 

Com participar-hi

l

1.- Identifica't

Accediu amb el vostre usuari i contrasenya. L’usuari és el vostre email d’inscripció. Si no recordeu la contrasenya, demaneu-la aquí. Aquest pas ja no requereix validació prèvia, i us permet recuperar les dades d’edicions anteriors automàticament.

Z

2.- Revisa i valida

Empleneu el formulari d’inscripció, modificant, si cal, els camps existents. Tingueu present que en aquesta edició heu d’indicar si preferiu la modalitat presencial o virtual. Recordeu indicar la comarca dins la qual podeu desplaçar-vos.

3.- Àrea privada

Uns 15 dies abans de la xerrada, rebreu per email la carta d’assignació. Aquest document us mostra les dades de l’escola i també les vostres, amb els detalls visibles també a la vostra àrea privada. Accediu-hi amb usuari i contrasenya per a saber-ne més.