Les escoles

STEAMem la ciència

Termini d'inscripció

Del 16/12/2020 al 20/01/2021

Per tercer any consecutiu, el dia 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, més de dues-centes escoles tindran l’oportunitat de connectar i conèixer més de 200 investigadores del món de l’empresa, centres de recerca i universitats del territori català.

Enguany es mantindrà l’experiència de l’alumnat amb el contacte directe amb una investigadora, tecnòloga, directiva o emprenedora científica que oferirà una xerrada centrada en la seva trajectòria professional i personal.

Per descomptat, a causa de les circumstàncies actuals provocades per la crisi de la COVID19, totes les entrevistes es realitzaran a través de plataformes en línia. És important que en el moment de la inscripció, doncs, en faciliteu el link i en garantiu l’accés.

Com participar-hi

Vehiculeu tots els dubtes al vostre CRP de referència

l

1.- Registreu-vos-hi

Empleneu el formulari d’inscripció amb les dades bàsiques que us demanem. Tingueu present que mitjançant aquest formulari ja ens heu de facilitar l’enllaç a la plataforma mitjançant la qual s’impartirà la xerrada.

h

2.- Carta de compromís

Designeu un responsable de l’activitat, perquè sigui l’interlocutor de la #100tífica que us assignem. Descarregueu-vos la carta de compromís, on fareu constar les seves dades i les del director del centre. No oblideu adjuntar-la al formulari de registre.

Z

3.- validació

Així que completeu el formulari, rebreu un email confirmant que la vostra sol·licitud ha arribat correctament. Un cop validem les vostres dades, en rebreu un altre perquè pugueu accedir al vostre registre amb usuari i contrasenya.

4.- assignació

A partir de la darrera setmana de gener us assignarem una #100tífica que impartirà la seva xerrada el dia 11/02. Us passarem les seves dades bàsiques perquè hi pugueu contactar i treballar prèviament tal i com acordeu plegats. Tingueu en compte les assignacions es faran per ordre d’inscripció, però hem previst solucions en el cas que hi hagi més escoles sol·licitants que #100tífiques col·laboradores.

Hi col·labora